Katastrof som Ska sluta bra

Posted: 16th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Ja, då var jag Äntligen hemma. Efter en turbulent resa. Jag fick sån ångest när jag klev på bussen och borta vid tempo kom tårarna, det gick inte att hejda. Jag vägrade att gå av där för det är så mycket billigare i stan. Men jag tänkte att jag handlar på Ica i stan istället för i Knalleland, men väl i stan så samlade jag ihop mig lite och åkte till Knalleland ändå.

Jag tycker bättre om den affären helt enkelt. Och jag kan konstatera att semesterna är över och jag var där vid fel tid, för jäklar vad folk det var. Men med självscaning så går det smidigt, trodde jag. Det blev avstämning, pengarna räckte inte och jag fick plocka bort varor. Jag hade ju gått som en zombie och plockat på mig allt jag ville ha och tyckte vi behövde.

Men det gick inte. Så jag fick ringa Jonas och be honom kolla kontot så jag skulle veta hur mycket jag var tvungen att ta bort. När jag sen skulle hem gick allt mycket bättre, det var tokmycket folk på bussen och sen fick jag vänta på sista bussen typ 50 minuter, men vädret var fint och jag satt i skuggan, lyssnade på musik och försökte klura ut var ena cachen låg och jag tror jag kommit på det.. Men det verkar ändå som en omöjlig uppgift.

Snart ska jag laga mig lite mat och jag ska bara äta bacon och ägg, det är gott, sen ska vi ut i skogen med Dipp och en kaffetermos.