Kroppen är vek likt spaghetti

Posted: 29th juli 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag kan knappt hålla mig upprätt då det känns som jag ska falla vilken sekund som helst, vilket är otäckt då jag vet att jag ska gå ut med Dipp snart. Hushållet är mitt att sköta idag. Käresten har en dålig dag så han sover sig igenom den, jag lägger in mig på psyk och han sover. Vi gör detta dock aldrig samtidigt vilket är bra. 

Så jag klagar inte när han har sina sovperioder, han är ändå hemma. Jag känner mig mer som den som smiter från allt ansvar när jag tvingas läggas in. Men så är det inte, det vet både jag och Jonas. Jag behöver den tiden då jag kämpar för att hålla ihop längre än jag orkar. Hade jag gjort som Jonas så hade allt kanske varit bättre, han lyssnar på sin kropp.

Säger den sov, så gör han det för att inte braka. Säger min kropp att jag ska sova så gör jag allt utom att sova. Detta slutar alltid med en krasch och resulterar veckor på psyk, så jag måste lära mig att lyssna.

Men inte idag. Jag måste in och handla. Så är det bara. Så idag är det tvätt, hund och lite städ på schemat. Men hunden först, sen far jag in till staden för att handla lite mat… Det ekar tomt i både kyl och skafferi så det blir svårt att veta Vad jag ska prioritera, så vi klarar oss. Men jag har en liten lista, sen hittar man säkert något i affären.

Men nu, mer kaffe och cigg – sen hunden