Kvällsångest

Ångesten kom egentligen för länge sen, men den tog en kortare paus. Nu är det här igen, ordentligt denna gång.. Jag fattar inte, jag får/kan inte ta mer Oxascand då jag överskridit maxdosen idag. Tar jag mer så kan ju det resultera i att jag står utan sen, när de är slut och läkaren inte förnyar receptet.

Man får ju bara hämta ut inom en viss tid och om jag tar för mycket så kan jag inte hämta ut mer. Jag vet nu inte vad jag ska göra. Funderar på kedjetäcket, men jag vill inte somna än. Men jag kan ju försöka hålla mig vaken, eller så tar jag mer Oxascand trots allt.

Vad gör du när du får ångest?

3 thoughts on “Kvällsångest

  1. Jag får nästan alltid ångest på kvällen, ångest blandat med deppighet. Ibland tar jag en massa theralen och 10mg Stesolid, men det hjälper oftast inte. Sen lyssnar jag på musik, men det hjälper inte heller. Sen tar jag min propavan och zopiklon och zyprexa och då somnar jag bort från ångesten. Jag försöker så gott det går att inte självskada, eftersom jag har varit nära att dö och få armen amputerad av mina självskador för ibland har det gått väldigt fel. Jag brukar också klappa min katt, läsa i mina skolböcker för att distrahera mig själv osv.
    Så egentligen har jag inte så jättemånga råd till dig, men detta är iaf vad jag gör.

    Många kramar till dig och hoppas du ska må bättre snar <3

    • Tack för dina svar. Jag brukar försöka mysa med hunden, ligga under kedjetäcket som är min bäste vän sen har jag en mandala målarbok som jag brukar försöka måla lite i men det går sälla bra då den inre stressen säger ifrån.

      Kramar till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *