Kvällstankar

Pendlat hela dagen, men mest ångest och skam har varit ledande känslor. Och äckel. Jag förstår inte; VARFÖR dyker jag upp i mäns drömmar som innefattar sex? VARFÖR envisas de med att säga det också? Ska jag behöva blockera alla på nätet eller vad är det frågan om?

Jonas uppskattar inte den typen av mail som jag får så kvällens drabbade fick ett “trevligt” mail av Jonas 😉 

Annars, ångest – men kan inte ta mer oxascand, vet inte om jag hunnit få mer utskrivet, så jag ska kolla sen på apoteket.se. Jag mailade läkaren innan och det skulle fixas men jag vet inte när

Nå väl, nu ska jag hämta glass sen mysa ner mig med hjärtat i soffan. Eller på min fotpall 🙂

2 thoughts on “Kvällstankar

 1. Men vad i helvete är det för sjuka människor som säger sånt? 👿 Det är ju inte DITT problem om de har drömmar om dig, vad ska eller kan du göra åt saken? Det är verkligen inte ok. Om du orkar, anmäl mailen som abuse till din ISP så kan de bli av med sina mailadresser. Så kan det gå.
  Jag hade ju en ingående våldtäktsdröm om en annan kvinna, men jag tänker absolut INTE säga det till henne för det har faktiskt inte med henne att göra. Vad min hjärna kokar ihop ligger på mig och inte på någon annan som råkar komma med i det virrvarr som drömmar är. Be dem dra åt helvete.
  Kram gumman, hoppas du sover gott.

  • Jonas lackade ur rädd bra så han mailade till killen i fråga… Och det var inte ett trevligt mail om man säger så 😉
   Jag sov gott fram till 5:30 så nu är jag piggelin. Tyvärr… Men jag ska försöka somna om om det går, kanske äta lite mer glass också
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *