Långfredag

Ja, då var det dags för påsk sägs det och om jag ska följa min egen tradition så ska jag se The passion of the Christ, men jag får se.

936full-the-passion-of-the-christ-poster

Annars har vi tänkt åka till svärmor, Bror kanske sover över där för det skulle han vilja, men jag åker i så fall hem till katterna. De får ju inte vara ensamma hur länge som helst. 

“Väljer du att lämna din katt på dagarna förutsätter det att du är, mer eller mindre, hemma på kvällarna! Katter är mycket sällskapliga, och speciellt de katter som är innekatter mår direkt dåligt om de inte får just sällskap. En katt kräver inte samma tid och uppmärksamhet som en hund men för den sakens skull är det inte bara att skaffa katt! En katt innebär givetvis ett ansvar!”

Sen den sociala biten, så behöver de, som jag skrev nyss att de mår dåligt utan social tid med husse och matte.. Vi har lämnat Chips ensam från eftermiddag till förmiddagen därpå, men jag kunde inte slappna av, tänkte på henne hela tiden.. Kändes bara fel, så om Bror sover över så åker jag hem.

Men annars, bortsett från påsken.. Ska till sjukhuset idag och hämta ut mina mediciner, sen ska jag hämta ut fästingmedel till Dipp. Det finns i tablettform men de är receptbelagda men jag hade kontakt med veterinären igår så hon har skickat ett recept till mig.

Hoppas bara att de går in i högkostnadsskyddet, jag har ju frikort men vet inte om djurmedicin gäller där. Annars får vi vänta till den 18:e för innan det har vi inte råd.. Men fästingmedel ska hon ha. Hoppas bara dessa tabletter är bra.. 

Men men, nu ska jag fixa kaffe och sånt.. Men jag återkommer…

4 thoughts on “Långfredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *