Like a princess

Jag har fortfarande svårt att fatta hur gott man kan sova och hur viktig sömn är för välbefinnandet..Man orkar så mycket mer.. Idag skulle jag göra ingenting, men vi åkte in till stan för att träffa Pernilla som visade sig vara en mycket trevlig liten figur.  Sen for vi till Knalleland för att möta Jonas son, men den blev inte av då han fick annat för sig.

Så köpte vi en vaxduk till bordet på balkongen innan vi åkte hem, trötta men nöjda med dagen.. Nu sitter jag med finaste Jackie på msn och det är något jag saknat med att inte ha en dator att sitta vid, så nu känns kvällen extra fin. Hade gärna pratat med fina Malin med, men hon är troligen helt slut efter dagens flytt hon ägnat sig åt., men man kan inte få allt här i världen.

Men nu är klockan mycket och jag ska snart försöka komma i säng, mår dock illa ikväll igen, men har ingen logisk förklaring till varför denna gång, så jag skyller på mjukglassen och glömda laktostabletter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *