Lite musik och så…

Musik, sånt som ligger mig varmt om hjärtat… Så jag tänkte tipsa om låtar som jag finner lite extra bra. Hoppas ni gillar det

Måste säga, lyssna lite extra på introt i första låten. Det har jag upplevt live flera gånger och det är helt grymt, då blir man tårögd – jag lovar!


Så, lite gott och blandat. Mer kommer, men jag vill inte ta för mycket i ett inlägg, så jag ska börja förbereda ett inlägg till – samla på lite tips. Så, 5 låtar i ett inlägg, känns det lagom för er?

6 thoughts on “Lite musik och så…

 1. tänkte först inte skriva här utan ett mail, men vad tusan!
  iron maiden trodde jag mig aldrig att jag skulle gilla. den hamnade på en shoppinglista! 😀 vad händer?! har nog aldrig lyssnat ordentligt utan bara förkastat snabbt kommen av något primitivt utdömande för att jag tidigare inte gillade musikstilen. -fu fuuu fyyy ninja! hihi
  en annan fick mig till tårar, du kan nog ana vilken 😉
  alltså, leendetårar :´)
  elvislåten hade jag inte i mitt minne, men gillade som bara den! elvis från hans senare period gillade jag som tusan för några år sedan när jag glöggklunkade en afton i jultiderna. ska nog slå på det här snart senare igen (har en opera på play -what what what?! (läses med samma röst som kyle’s mamma från south park). tidigare elvis är ju göörskön att träna till!

  gillade att du hade fem låtar kändes alldeles lagom! instämmer i det som hon tidigare kommenterade.
  gillade blandningen, temposkillnaderna, budskapen i dina låtval. gillar din musiksamling!!
  <3

  • JAA!!! Jag lyckades fånga in en till när det gäller Maiden!! Att få uppleva just den låten live är underbart, själva introt ger mig gåshud, så himla bra.
   Låten med tårar så gissar jag på kent, så klart. Men jag kan ju förstås ha fel.
   Elvislåten, vad ska man säga – den känns inte som Elvis för det är country och det är inte han, men hela den skivan är grym!!

   Bra att jag hittat rätt mängd med låtar per inlägg! Snart kommer ett till sånt, ska försöka få till det i morgon <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *