Livet som det bör vara

En längre tid har gått och ångesten har legat på hyllan och sovit djupt. Jag firar varje dag som går, leénde varje sekund som går, skuttar fram och trallar på en melodi mest hela dagarna.

Lycka. Jag känner glädje för minsta lilla och jag vet inte vad som händer i min kropp. Lyckorus är allt. Jag förstår inte, men jag klagar inte. Jag går och trallar och visslar på “In the djungle” och gläds åt att ångesten håller sig på avstånd. jag vågar inte läsa folks bloggar vissa dagar för jag är rädd att de skriver om ångest och att det ska väcka min ångest.

Men vissa kan jag inte låta bli. Jag bryr mig för mycket om vissa. Så jag går in, chansar varje dag. Men hittills har det gått bra, jag har klarat att läsa om ångest och självdestruktivitet. Det har liksom inte påverkat mig så mycket. Lite så klart, men inte mer än jag kan hantera.

Jag ville bara berätta. Jag mår bra. Bättre än på länge. 

3 thoughts on “Livet som det bör vara

  1. Det är så himla skönt att läsa att du mår bra, jag har sagt det förut men det är så himla underbart. 🙂 Kram på dig, hoppas att elementet funkar bra. Jag känner verkligen med dem som fryser eftersom jag själv är en fryslort.

  2. Härligt att läsa att du har en stunds vila från det dåliga måendet. Jag hoppas att du tar hand om dig på bästa sätt och samlar krafter. När det gäller att läsa om andra som mår dåligt, eller ha kontakt med någon för att man bryr sig så är det en jättesvår balansgång. Samtidigt som man vill vara ett stöd så måste man ju må tillräckligt bra själv för att orka det. Som sagt, verkligen supersvårt.

    • Ja, det är verkligen en svår balansgång. Den är svårast att hålla när jag mår dåligt, då fastnar jag i de “dåliga” bloggarna och jag dras ner ytterliggare, men just nu för stunden känner jag mig stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *