Livlinorna

Posted: 10th september 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag har nu legat drygt en timme under min ena livlina med den andra livlinan i magen, men ångesten vill inte försvinna. Jag blir galen snart… Jag vill bara må bra!! Jonas är på väg hem nu och det kommer kännas skönt att inte vara ensam.

Dipp har varit på mig massor, pussat och buffat, hon har märkt att jag inte mår bra.. Hon är så fin den tösen. Nu står hon i soffan och spanar ut, så jag ska snart gå ut en sväng med henne men jag Måste vänta tills ångesten lagt sig lite för annars vet jag att promenaden blir ett stort skämt, då passar Dipp på att ta på sig någon ledarroll och ska skydda mig vilket blir fel.

Så, jag stannar inne ett tag, funderar på mat. Vad vi ska äta idag… Det enda vi har i frysen nu är dock köttfärs, så något blir det. Om inte Jonas handlat något på vägen hem eller fått något gott av sin mamma. Usch, vi lever verkligen på andra just nu och det känns förjävligt. Man vill ju faktiskt klara sig själv, men….

Nå. Tvätten är klar, så nu ska jag hänga tvätt och sen Måste jag duscha. Men väntar tills Jonas är hemma så han kan lägga om min arm efteråt. Det är lite svårt att göra det själv, Men nu. Kaffe och en cigarett. Fortsätter att lyssna på Kutless. 

  1. Lisa skriver:

    Vad du kämpar på! Skickar styrka!
    Du får gärna maila eller DM via twitter lösen till dina låsta inlägg om du vill dela med dig.
    Kram Lisa