Lördagsmys efter stormen

Posted: 25th augusti 2012 by Miss Manic in alkohol, familj, framtiden, hemma, känslor, kärlek, mat, medberoende, vänner

Vi har pratat, jag har gråtit och Jonas har tänkt. Punkt! Vi tog en vila tidigare, hand i hand och sen har vi bara haft det bra. Jag har lagat mat som blev fenomenalt bra och nu i kylen står en efterrätt – chokladpudding. 

Jonas ska strax ut med Dipp, sen blir det lördagsmys i soffan framför en film eller serie och tidig avslutning på internet. Jag ska försöka lyssna på Sankta psyko när Jonas är ute. 

Våran nya väg lyser ljus, Jonas har mailat sin terapeut på beroende och bett om en ny tid och jag inväntar måndagen då jag kan ringa om anhörigträffen. Vi kommer klara detta, det är jag övertygad om men det kommer krävas hårt arbete men det är vi redo att ta.

För min del blir det nog säng tidigt så jag är pigg när Annkie kommer i morgon, måste ju kunna ge ett gott första intryck 😉 Jag har ju aldrig träffat henne och Jonas har inte träffat henne på länge så det ska bli roligt. 

Alltid kul att träffa nytt folk. Jag pratade med Irene tidigare och vi bestämde att vi ska ta en tur i skogen om en vecka eller så och plocka svamp och det ser jag fram emot. Egenplockade kantareller och göra en god kantarellsås. Eller någon annan svamp. Jag har bara smakat kantareller och champinjoner och det är bara kantareller som är gott, men jag har hört mycket gott om Karl-Johan, så det hoppas jag att vi kan hitta. Sen får jag väl läsa mig till vad man gör med en Karl-Johan.. haha… 

Nå väl, nu är det dags att avsluta kvällen och det ska jag göra i fåtöljen men en cigarett och en ljudbok.