Målet med min träning

Jag har ju skrivit om min träning som jag har börjat med, powerwalk som ska övergå till löpning. Jag gör det dels för att må bättre rent psykiskt, må bättre fysiskt, vara trött på kvällen av en skön anledning, få bättre kondition och bli smalare. Som bilden ser ut, så vill jag se ut. Jag kommer dock vara mer kurvig eftersom jag har bredare höfter men jag vill ha platt mage men vara kurvig.

Bilden snodde jag från aftonbladet. Powerwalk och löpning är bra allsidig tränig och man märker resultat fort på konditionen och jag behöver snabba resultat för att inte ge upp. Sen om resultaten dröjer på hur jag kommer se ut rent kroppsligt spelar inte lika stor roll, bara jag märker någon förändring snabbt.

När jag kom hem igår efter promenaden så kände jag mig glad och frisk och det gör jag när jag rört på mig. Jag är helt övertygad om att det kan få mig att må bättre rent psykiskt också. Så detta ska jag satsa på. Jag och Jonas pratade om att gå min runda på lördag. 

Det är roligt när man använder sig av runkeeper på samma sträcka för då blir det att man tidsmässigt tävlar mot sig själv. Sist gick jag 4,5 km på 1 timme och 1 minut. Det ska jag slå, vilket inte kommer vara så svårt om jag struntar i att ta med mig Dipp. Hon skulle ju lukta på varje stolpe längs hela vägen. Men jag ska ha 45 minuter som första mål.

Sen kommer jag öka kraven på mig, jag kommer byta väg och den vägen jag sett ut är runt 9 km om jag mätte rätt (eniros kartor). Det är så det ser ut. Nu är kaffet klart, så nu blir det kaffe och boken i soffan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *