Måndagsterapi

mormor och morfar

mormor och morfar

Dagens terapi gick i glädjens tecken, vi pratade om barndomsminnen, som resorna till Norrland och somrarna där, allt skoj vi gjorde.. Jag minns en gång som vi höll hemlig, jag och Anne-Marie hittade medicin i hennes mammas medicinskåp, och de åt vi som godis. Vet fortfarande inte vad det var för något. Men gott var det… haha..

Sen anordnade vi teater, var kanske 7 barn, och sen spelade vi upp det för de vuxna. Sen var det 2 chilenska bröder, Manuel och Michell och jag var rädd för Michell för han var elak i perioder.

mariaspappa

Pappa

Sen pratade vi om när jag och pappa gick i skogen och plockade bär, tittade på fåglar och bara vandrade. Vi åkte även till Vansbro och där tältade vi. Sen gjorde vi dagsutflykter och vi var kanske där en vecka.

Jag,

Jag,

Så lagade vi mat i sånt trangiakök och det var hur kul som helst. Det var lite sånt vi pratade om.. Nu är jag helt slut som människa, förstår ärligt inte varför jag blir så trött för så lite som att åka in till stan.

Men jag måste vila. Jonas ska strax gå ut med Dipp och jag stannar hemma och tar det lugnt. Mer än så orkar jag inte. Jag kan iofs dammsuga för det ligger frigolit lite överallt för vår nya spis har kommit nu 😀 Så snyggt det blev..!!

Men, nu ska jag dricka kaffe och låtsasröka lite. Yey.. Nu är tom fimparna slut.. haha… Fattiga rökare är verkligen fräscha, men det är bra nu, för nu kan vi inte röka, kanske blir det starten på ett rötfritt liv?

Tveksam dock, men man kan ju ge det hela ett försök.

One thought on “Måndagsterapi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *