Med Angst som sällskap

Vaknade vid 11 och funderar på vad som hänt med min sömn. 4:e natten i rad som jag sover hela natten. Känns skönt, mindre skönt är dock att det var Angst som väckte mig idag. Men jag har tagit morgonmedicinen och hoppas att de lyckas döda Angst.

Idag är en lugn dag annars, inget inplanerat och det behövs.. Är fortfarande slut efter helgen och jag fattar inte “friska” som ofta orkar festa både lördag och söndag. Själv blir jag deckad av att ha folk på besök. Sen lite fotboll på det. 

Nu är klockan 12:11 och jag funderar på att steka bacon och koka ägg strax, känns som en bra frukost.. Allt med bacon är bra idag, men jag orkar inte än så jag nöjer mig med att koka ägg först och sen steka lite senare. 

Jag orkar aldrig sånt när jag har min ångest på besök. Så först ska jag försöka klara kampen, så frukost får bestå av ägg eller soppa. Får se. Nu ska jag dricka kaffe, röka och andas

One thought on “Med Angst som sällskap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *