Med mjölk i kylen kommer man långt

Ja, vi var hem till Jonas mamma innan och fick med oss 1½ liter mjölk och det är alltid önskvärt till kaffet. Och vet ni, jag har mått bra idag, fick iosf ta en sobril när vi skulle åka, men den räknas inte tycker jag… Det är ändå framsteg. Jag tvingas dock ta en typ dagligen, men nu har jag lärt mig att ta dom i tid innan ångesten hinner bli för elak.

Jag vill ju inte ta dom så innan har jag väntat till ångesten varit elak. Men nu har jag börjat ta redan vid första känningen och då har jag sluppit må riktigt kasst. Nu är klockan 22:52 och jag ska strax krypa ner i sängen och hoppas på en lugnare natt. Har dock sovmorgon i morgon då jag inte behöver åka förrän med 11-bussen.

Jag ska in och boka tandläkartid *urk* men när dagen är kommen så blir det 2 sobril och Jonas kommer tvingas följa med, annars finns risk att jag smiter.. Min tandläkarskräck blir bara värre för varje år känns det som. Jag har en förmåga att sitta där i tandläkarstolen och gråta som ett barn. I väntrummet är jag spänd till max och mår illa, men när de ropar mitt namn så brister jag.

Usch… Det är verkligen vidrigt. Men men.. Nu ska jag avsluta kvällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *