Men, jag är ju mörkrädd?

Dags för hundpromenad och vi skulle gå till en skog där vi på kvällstid kan släppa Dipp lös så hon får rusa av sig. Men när det väl var dags att gå så mådde Bror inte alls bra så jag gick själv – till skogen på den öppna ytan vi brukar vara på.

10862481_10152701771364580_1167889060849433079_o

Där stod jag, rökte och drack en folköl i godan ro, Dipp sprang runt lite med nöjde sig bra med sin pinne. Sen när ölen var slut och ciggen färdigrökt så går vi vidare in i skogen, följde vår lilla skogsslinga där vi brukar gå på dagarna, men även då är det obehagligt. Men nu gick jag där ensam!!

Så vi gick där, Dipp stannade lite då och då, eller gick snarare då och då. Pinnarna var mer intressanta än vad det var att springa, men hon hade möjligheten och tog den ibland – med pinnen i munnen.

Så satte jag mig på en sten, bra med lång och tjock jacka. Satt där, tittade på henne och njöt, testade att släcka pannlampan och månen lyste upp rätt mycket måste jag säga. Det var så fint. Bilderna är dock tagna med mobilen så kvalitén är inte den bästa.

1493215_10152701787509580_8306314813833553717_n

Men – jag trotsade mörkret, rädslan – jag bara gick

8 thoughts on “Men, jag är ju mörkrädd?

  • Svårt läge, jag har ingen aning om vem du är, jag har hittills bara gett det till folk jag känner, men jag kan tänka på saken så kan du skriva vem du är

 1. Bra! När man har gjort något som är jobbigt så får man ge sig en klapp på axeln, positivt. Jag hade antagligen inte själv klarat det där, jag hade nog sprungit igenom hela rundan, haha. Kul att du kunde njuta lite med. Tumme upp!

  Har du ändrat ditt lösenord? Har inte kommit in på det senaste lösenordsskyddade inläggen. Kan du skicka om jag får läsa? Eller lämna en kommentar i min blogg som jag inte publicerar.

  • Ja du, jag fattar inte hur jag vågade – det var mest Dipp jag tänkte på, att hon skulle kunna få gå och springa utan koppel, hon behöver få göra det ibland. Först var vi på den öppna platsen, rökte, drack en folköl och tittade på stjärnor och måne.
   Jag släckte pannlampan dessutom för att de hur mycket måne och stjärnor lyste upp skogen och det var helt sjukt, man såg riktigt bra ändå, men pannlampan åkte ändå på.
   Men jag gjorde det. Jag brukar ofta försöka, men jag kommer bara in en liten bit av stigen, sen vänder jag, men jag klarade det denna gång!!

 2. Härligt att Du fixade detta! Sen ang psyk, inte lätt detta, har hur många exempel som helst på hur de skickar hem riktigt dåliga patienter, riktigt dåliga. Usch skulle kunna skriva en hel bok om detta. Kanske gör det en vacker dag, nä troligen inte, därför de vågar bete sig som de gör, tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *