Mental våldtäkt av Angst

Posted: 8th augusti 2012 by Miss Manic in ångest, bakslag

Med åskan kom Angst. Jag sitter i min ensamhet och lyssnar på Aleksin och kämpar mot tårar och panik. Jonas sover, så jag funderar på att krypa ner hos honom och under mitt kedjetäcke.

Ska ut i köket och ta 3 st oxascand, betyder hela min dagsdos, men jag måste. Ångesten sitter som en klump i halsen och orsakar frossa, illamående, svettning och tremor. Just nu mår jag som ni då kan förstå inte så bra. Hela min existens plågas och jag vet inte var jag ska ta vägen.

Ångest är inget att leka med. Verkligen och jag är rädd för vad som komma skall, allt med bussåkande har jag ju gått 3 steg bak och vill absolut inte åka utan Jonas, men han ska ju inte behöva följa med varje gång jag ska till stan på olika möten.

Nu i dagarna börjar skolorna, dagisen har redan börjat och snart kommer det skrivas om kräksjukor överallt och jag är livrädd. Samma visa varje år, men jag vet ju att jag gör vad jag kan, tvätta händerna ofta, sprita dom efter att ha varit i affären, vägra äta lösgodis, inte äta ute osv. Frukt – endast ätas om de skalas ordentligt, annart tvätta och sprita. 

Jag är fan sjuk, jag klarar ingenting snart känns det som. Ett enda stort bakslag. Jag vet inte hur jag ska komma vidare, hur jag ska klara hösten och vintern. Alla årstider är jobbiga av samma anledning, men höst och vinter är värst. Helt klart. Det känns som en mental våldtäkt.

Fy fan, nu går jag och lägger mig

  1. ninja skriver:

    .:love:.

    hoppas allt bli ivf lite bättre efter oxascand och kjedjetäckte.

  2. ninja skriver:

    oj, hur stavade jag? :S