Mitt i natten

Posted: 25th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Sömnen vill inte samarbeta och jag är inte förvånad. Jag har sovit lite fram till nu, klockan är 02:09 och jag röker cigarett efter cigarett. Gårdagen skulle vara bra och den var det – ett tag. Jag tag hand om mig själv med ansiktsmask, fotbad, handbad och sen åkte jag till stan för att få mina naglar fixade.

Klar där så försökte jag få tag på Jonas vilket först visade sig svårt då hans batterei var dött, men han lyckades ringa och bara säga “mamma” så visste jag att jag skulle åka dit. Väl där så överlämnade jag ett nagellack som jag köpt åt henne. Hon säger alltid att hon vill ha nytt då hennes är gammalt så hittade jag ett hos Helena som var i vad jag listat ut rätt färg.

Det uppskattades, sen åkte vi iväg för att handla saker som hemtjänsten glömt och sen handlade vi åt oss innan vi bestämde oss för att åka hem. Jag gick nog och la mig vid 21-tiden och vaknade nu.

Så, jag tar ytterligare en cigarett och ska försöka somna om. Bild på naglarna lägger jag ut lite senare.