Mitt inre brinner

Posted: 6th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Inte något nu med de senaste inläggen om svartsjuka. detta har inte med det att göra, men det känns som en eld i mitt bröst. Angst är inte snäll. Jag vill inte ha det så här, jag vill må bra. Jag vet inte vad som utlöst detta nu, men jag önskar jag visste.

Hade jag haft oxascand hemma nu så hade jag tagit det. Utan att tveka. Eller Zopiklon. Bara jag får ett lugn i mig. Jag ska bomba mig ikväll och hoppas på en tidig kväll. Så det blir Propavan och en del Theralen och hoppas på det bästa, sen måste jag ta tranbärstabletter för jag tror jag har UVI också, eller början till så jag hoppas det kan gå över, för ha ont när man kissar är inte kul.

Nu håller jag på med mat, lax och pasta…utan sås för det har vi inte hemma.. Men i morgon ska matförrådet fyllas på lite för då ska jag in till staden för att handla. 

Men nu ska jag äta.. Sen har vi en hund som ska ut, sen ska jag sova..