Mitt nya vita liv

Jag är ju smått sockerberoende och tänkte nu att om Jonas ska släppa alkoholen så ska jag skippa extra socker i form av godis. Det är lite vad jag kan göra för att känna av hans behov och sug. 

Så igår åt ju jag turkisk peppar och det betyder att idag är dag ett utan godis. Det ligger en snickers i min väska, men jag ska slänga den hade jag tänkt, när jag går ut med Dipp om en liten stund. Snickers som är så gott, men jag ska klara att sluta med godis. 

Så nu ska vi leva vitt på olika sätt. Jonas utan alkohol och jag utan godis. 

Om Miss Manic

Fru, matte, Dotter. Syster . Vän IF Elfsborg & Färjestad BK Det är jag
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>