Mot nattliga frosserier

Namnlös11

Här, detta köpte vi idag, då vi båda är uppe och äter om nätterna, jag i sömnen. Så detta ska nu hindra mig från att göda mig själv. Det får inte ske någon viktökning för något som är lätt att åtgärda.

Jag hittade ett par jeans också för 50 kr på Emmaus men jag kommer inte i dom riktigt, riktigt än. Men ge det 1-2 veckor med strikt diet så kommer jag i dom, för det var bara 2 cm som fattades typ.

Sen blir det pizza ikväll som ett onyttigt avslut. Från nästa vecka så ska jag – inte banta kanske, men g¨å ner i vikt med hjälp av nyttigare kost. En kickstart med Modifast för att sen hålla mig till mindre portioner.

Något något måste hända med denna feta kropp. Så är det bara! Men nu ska vi strax ta ut monstret på promenad, hämta käk och sen ska Jonas ta ett Mycket välbehövligt fotbad och jag ska smörja in fötterna. och sen ta ett fotbad själv också 🙂

Man tar sällan hand om sina fötter om man tänker på hur mycket man faktiskt använder dom.. Hela dagarna och dom får knappt massage en gång i veckan.

Men, nu är det lördag och i morgon fyller Jonas år. Men det blir inget direkt firande, vi ska köpa en blomma. Sen blir det han, jag och massa kaffe. Och kaffe på sängen.

 

2 thoughts on “Mot nattliga frosserier

  1. Det där med att det alltid är någon som tycker att man slösar med pengar om man unnar sig någonting… det är så sant men om de stör sig på det kan man ge sig FAN på att de själva har jävligt ordnad ekonomi och sitter med privat pensionssparande och bostadsrätt. Skit i dem, de vet inte vad de pratar om. *kram*

    • Tack, precis vad jag behövde höra.. Det är ju så, jag vet inte om jag lever i morgon, så då kan jag väl få leva idag – Men att se till att betala räkningar först så klart!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *