Nå väl..

Vi har en mus, den bor i köket och jag fick höra från grannen att de hade haft besök, så vi skulle också kolla men det glömde jag bort. Men igår så satt Pepsi och stirrade in i hörnet mellan underskåpet och spisen och det visade sig vara en glipa där under.

Jag satt där med henne för att se om något skulle hända, men nej – inte då. Sen vid 3 i natt så väckte Bror mig och när jag kommer ut i köket så står musen på bakbenen och Pepsi lekte med den. Men musen pös iväg men nu till en annan håla, det fanns en även vid diskmaskinen.

11150239_10152968095549580_1061187589785234571_n

Men Pepsi fick in ett slag som slutade med blödande mus. Ringde hyresvärden nu på morgonen och de skulle kontakta, inte Anticimex, minns inte vad de hette men något liknande.

Så hur de ska få tag på musen vet jag inte, jag vill inte ta död på den, jag tror den hellre flyttar ut i skogen. Sen kan vi ju inte ha en sån fälla som knäcker nacken på dom och vi kan inte ha råttgift, för hur gör vi då med våra pälsklingar?

Men men. Nu pyser jag. Mår inte alls bra.. Så, jag ska vila lite och samla kraft för att åka till veterinären och köpa kattmat. 

2 thoughts on “Nå väl..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *