Något jag inte ska ha hand om

Jag suger, det bara är så. Skäms som en hund, men bara inse – jag har tabbat mig så in i helvete. Jag ska inte ha tillgång till pengar. Så, jag får se denna dundertabbe som en väckarklocka, på samma sätt som Bror gav mig ett wake-up call igår gällande mina självskador.

Då var det just att jag skulle försöka förstå hur Jag skulle må om det var han som självskadade. Det blev en sånt uppvaknande så jag larmade efter personal och lämnade in mina små gömmor.

pengar

Nu kan jag dock inte göra något åt detta problem, inte nu men inför nästa månad. Jag ska till F-kassan i morgon och se om det går att ändra så mina pengar går direkt in på Brors konto.

Jag har problem på den biten, det vet jag. Jag försöker tänka logiskt, jag försöker bättra mig men det går inte. Detta med att ha pengar på kortet är svårt, det är lättare om man har pengar i kontanter för då Ser jag på ett annat sätt, men nu är det nya regler:

  • Jag ändrar hos F-kassan i morgon så pengarna kommer till Bror
  • Sen för vi över 100:- till mitt konto för bankens utgifter
  • Behöver jag handla utan honom så självscannar jag, när jag sen vet vilket belopp jag behöver så får han föra över det.
  • Sen lovar jag att jag ska vara med varje månad när räkningarna ska betalas.

Fan, jag är 35 år och kommer behöva typ be om en veckopeng typ. Känns förnedrande, men det är så här det måste bli. Det är ju jag som fuckar upp det varje månad.

35 år, men beter mig som 3,5 år istället. FAN!

7 thoughts on “Något jag inte ska ha hand om

  1. Kan du inte berätta lite hur du fungerar kring pengar, självklart bara om du vill men det hade varit intressant och lärorikt tror jag för många och kanske skapat en djupare förståelse för jag upplever att många av de problem/svårigheter du har följer varandra som i ett ledband, olika sidor av samma symtom så att säga. Ta hand om dig!

    • Pengar på kortet är pengar jag inte ser och då handlar jag utan att tänka, att inte kunna handskas med pengar är väldigt vanligt hos oss med borderline. Nu ska jag inte skylla enbart på det, men just nu vet jag knappt var pengarna tagit vägen.
      Men just borderline och ekonomi går inte ihop alls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *