När allt blir för mycket

Dagen startade rätt okej, men direkt efter lunchen vände det snabbt, fick bollmassage av min kontaktperson och sen pratade vi en stund men jag blev inte det minsta lugnare för det, snarare tvärtom.

Gick sen till sköterskan och fick Stesolid och efter en timme hade inget hänt än. Jag väntar och kämpar. Men nej. Har varit ute, mest tittat på folk, köpt cigaretter och sen tillbaka till avdelningen.

Klockan nu visar på 18:15 och i magen ligger en ny Stesolid. Jag blir knäpp, vill helst bara krypa ihop i sängen och låta tårarna flöda, men – jag delar rum och då kan jag verkligen inte gråta. Kan inte det normalt heller, men jag vill ha en möjlighet i alla fall.

Ska nog fråga personalen om man kan få en sån skärmvägg att ställa mellan mig och R. men jag vet att även om hon hör mig så ser hon mig inte och då kanske det blir lättare, jag vet inte.

Just nu vet jag inte var jag ska ta vägen, vill bara klättra på väggarna. Har försökt prata med kontaktpersonen jag har ikväll, men jag får inte prata till punkt – om något. Att bli avbruten när man vill prata om hjärnspöken och ångest, nej tack! Då är jag hellre tyst.

Känns allmänt jobbigt just nu. Måste göra något men jag vet inte vad. Vet verkligen inte och jag vet att jag borde prata med någon, men vem? Gällande personalen så finns ikväll bara en jag kan prata obehindrat med men hon tillhör inte mitt team.

Nå väl. Får väl…? Ja, vem vet – vågar inte sova för ångesten blir bara värre när jag väl vaknar och det undviker jag gärna. Jag kan inte koncentrera mig på att läsa, men funderar på att måla naglarna. Eller något för att tänka på annat.

Det är så jobbigt. Bror tror att jag börjar må sämre för att jag på något sätt har påbörjat en bearbetning så ja.. Det kommer ta tid – ryggsäcken fylld med skit är tung, mycket som ska ut och jag vill bara må bra. Nu!

Men nu gör jag inte det. Verkligen inte. Känns som att jag sitter fast, hur jag än vänder och vrider mig så är klorna när och drar ner mig mer så fort jag försöker röra på mig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *