När sobrilen inte gör som jag vill

Jag har börjat tugga sobrilen för att få snabbare effekt, annars får man räkna med att det tar runt en timme innan effekten kommer och som igår så tog det bara 10 minuter mellan första känningen till panikångesten var ett faktum.

Det är jag rädd för ska inträffa igen. Fy fan, jag är fortfarande mör i kroppen efter gårdagens attack! Det var verkligen vidrigt. jag vet heller inte varför det kommer, nu kan det vara för att jag är rädd att det ska komma tillbaka nu när jag mått så bra så länge.

Men något stort, trots så kraftig ångest som jag hade så hade jag Inga självskadetankar alls!! Det är alltid något… jag brukar ju ha enorma självskadetankar då, men inte igår. jag har inte självskadat nu sen 8 september så det är snart 2 månader!!! jag har under denna tid bara haft lite såna tankar och jag hoppas de håller sig på avstånd.

Jonas har gömt alla rakblad så nu kan jag inte göra något ordentligt ändå. Men, jag har inga tankar och det känns skönt. Men, nu har jag skrivit av mig och ångesten börjar försvinna nu, känns bra att det äntligen lugnat sig 

Så, jag fick sms innan så nu har jag numret igen. Det gjorde mig glad!!

2 thoughts on “När sobrilen inte gör som jag vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *