Natten här här

Posted: 4th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Natten är kommen och jag sitter i mörkret och hör hur både hund och kärlek snarkar. Jag fick sova i två timmar innan jag nu vaknade. Mår hyfsta, men önskar få somna om snart igen men just nu är jag för pigg. Så jag skitter och skriver med en fluga som spaterar på skärmen. Men han kan få gå där om han vill.

Jag ska kontakta hudkliniken i morgon och fråga om jag kan äta minipiller trots att jag har discoid lupus erythematosus. Det är ju det enda preventivmedel som verkar funka och kom inte med kondom. Det känns mer som något man har vid lösa förbindelser. Men vi vill kunna ha det mer avslappnat än vi kan nu och gärna utan kondom.

Värt att fråga, så vi får se vad de säger. Hoppas kan man ju alltid. Jag tänkte logga in på mina vårdkontakter och ställa frågan där så har jag kanske svar på måndag. Jag har läst biverkningar på p-spruta med de har hudutslag som biverkan och det har inte minipiller. Viktuppgång vad också vanligt, men eftersom jag kämpar för att gå ner i vikt så ger det bort också.

Nå väl, nu ska jag ta mig en cigarett, varva ner och försöka somna om igen. Snarkande ljud kan ju vara rätt sövande så jag får hopps på det bästa