Nervör till max

Jag är skitnervös, eftersom Elfsborg nyss fyllr 108 år å kommer det troligen vara asmycket folk på arenan ikväll plus att dresscode yellow gäller.. Jag vill inget annat än klara matchen… Ångesten bubblar i mig, men jag vill så gärna gå.. Vill verkligen, plus att biljetterna är betalda, det skulle kännas otacksamt mot V. om hon betalar och vi inte går. 

Så, vi måste fixa detta. Så jag sitter med Elvis och ett tomt vinglas, med vin i magen och hoppas på det bästa… Hoppas jag kan få med mig oxascand in på arenan. Sist fick jag med mig det in men då kollade de inte vad som lät i byxfixkan när jag visiterades. 

Nå väl, jag har duschat, sminkat mig i gult och svart och nu står Jonas i duschen. Han kommer dock inte sminka sig, men han är snygg ändå. Jag är dock inte så pjåkig heller :p utslagen börjar ge med sig och jag njuter av det faktumet att nu kan det bara bli bättre. Jag längtar tills de är helt borta och jag kan visa mig på stan utan att skämmas och utan att få fula kommentarer.

Magen skriker efter mat, men det vi har ligger i frysen, men jag funderar på att ta fram en ölkorv då jag tror de hinner tina rätt fort. Har ätit 3 ägg idag och tycker det kan räcka, men jag klarar mig inte. Ska dock börja beställa små portioner mat på sjukhuset, jag rör ju inte på mig mer än i korridorerna och det är inte mycket, håller mig helst på rummet. Undrar lite hur länge jag kommer att bli kvar. Svårt när jag själv inte vet om jag är redo, men jag tror jag ska säga att jag vill ha minst en permission till.

Känna efter liksom, gå sakta fram, hinna jobba på strategier med Tanja. Det är svårt att komma på saker som fungerar mot ångest, särskilt om man är på stan och distraheras av massa folk runt omkring. Men, det får vi ta i veckan. Nu ska jag ta en cigg och lite, lite mer vin. Sen är det dags att åka.

One thought on “Nervör till max

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *