Ni fantastiska människor

b006a39615b2ad16cdb5509b7007adfb

Det får bli ett inlägg om vänner. I detta fall räknar jag in fler än folk jag har träffat, det är främlingar från Twitter, främlingar som följer min blogg och det är vänner jag träffar ibland.

Men det känns overkligt men fantastiskt – så mycket fina ord, pepp och cyber-styrka så jag ska klara av att söka hjälp när jag behöver, vänner som ringer in åt mig när jag inte orkar. 

Människor som finns där, hela tiden – allt stöd, fina mail och kommentarer.. Jag blir lika mållös varje gång, men det värmer och lagar trassliga nerver. Ni lägger tid på att prata med mig när de destruktiva tankarna tar över.

Mail, kommentarer. Det är bara så ni kan kontakta mig, några av er har mitt nummer, men de är lätträknade. Jag svarar ju ändå aldrig när det ringer om jag inte väntar samtal. Jag orkar inte.

Men då kommer det igen, mail, kommentarer och SMS. Det betyder så himla mycket för mig ska ni veta – ni bär mig när psyk sviker. Jag skulle vilja skriva ner specifika meddelanden men då jag inte alltid vet namnen eller ännu värre, riskerar att glömma några,.

1402494550

Men ni vet, du vet! Tack!! Vad vore jag utan er och min man? Jo, jag vet vad jag hade varit, men jag vill inte skriva ut det här. Men TACK

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *