Njae – det är synd att jubla

Bultar oroligt i bröstet, väntar på att Stesoliden ska kicka in, är hungrig också, hungrig med fattig så här dagarna innan pengarna kommer. Men det är bara att gilla läget. Finns dom som har det värre på den biten. Men annars, fryser och mår lite illa till och från. Biverkning av Litium kanske, vad vet jag?

Har bestämt att jag bara ska ta det lugnt idag, typ göra så lite som möjligt för det är dags att jag försöker varva ner… Har varit lite mycket nu den sista tiden och det är väl bara att inse att man inte kan fly från ångest i all evighet. Måste tydligen våga känna den också.

Tycker inte om tanken dock, men ja… Gillla läget. Men måste syssla med något så jag funderar på att designa om bloggen lite. Jag saknar att inte kunna ha en header.. Jag vet ju redan vilken bild jag vill ha, så det blir till att kolla igenom olika teman.

Ja, så blir det. Nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *