Nu rycker vi i toppen

Dagens match var riktigt viktig, hemma mot Helsingborg, Malmö flåsar på i baken men de har 6 poäng mindre än serieledande Elfsborg!!

Jag är dock förvånad över att jag redan lärt mig vad spelarna heter i förnamn… Det är dock sällan de används men alltid kul att kunna!

Så fort vi får pengar så ska vi köpa en biljett till sista matchen som spelas på hemmaplan och vi hoppas så klart på att få se Elfsborg lyfta pokalen.Men mycket kan hända så det gäller att ta de 11 matcher som är kvar. Vi har dock råd att förlora 2 men Inte mer än så, inte som det ser ut nu om man kollar tabellen och målskillnad mot Malmö.

Men, jag ska nu ta en liten tablett för att stilla den där jobbiga, oroande känslan som bor i mitt bröst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *