Och hemmet luktar ångest

Hemma, ute luktar det höst. När jag var ute med Dipp var det riktigt underbart, solen sken och luften var härlig. Men sen kom jag in, satte mig vid datorn och då slog ångesten till, eller mer oro kanske. Det är som att hemmet har blivit smittat. Smittat av allt dystert, trots att jag borde känna mig trygg.

Jag funderar på att lägga mig under en timme och fokusera på att andas bort allt. Eller äta glass till frukost, det låter gott tycker jag. Fast gröt är nog nyttigare. Annars, idag är det fotboll och vi ska vara på plats. Det är en viktig match för både Elfsborg och Örebro så det kan nog bli en rolig tillställning.

Nå väl, nu ska jag ta lite frukost, sen prata vidare med Lisa på msn

3 thoughts on “Och hemmet luktar ångest

  1. Tyvärr ligger skulden på ångestdimman enbart på mig är jag rädd för. Det är så tydligt hur mitt mående smittar dig så fort och så mycket. Jag hoppas jag kan sprattla igång igen så att vi kan vara glada igen! Älskar dig du underbara vackra godhjärtade kvinna!

    • Inte är det så heller, jag har ju känt så även när du mår bra!
      Men snart ska vi få ut ångesten ur hemmet. Så kan vi älska varandra utan ångest!

  2. Lätt för mig att säga som bara får ångest när jag inte kan sova, men försök att hålla tankarna på framtiden och inte på det som varit. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *