Om affären låg lite närmare…

Ute regnar det och inne hägrar mörkret, både inne och inne i mig. Hade det inte varit så långt till affären så hade jag köpt glass. Sån 2 litersbytta och chokladsås (och kolasås till kärestan). Hade vi dessutom haft råd att hämta ut paketet som väntar på mig så hade jag hämtat det med. Det stod på sidan att frakt skulle  ta ca 3 veckor, men i Karlstad jobbar de fort och muggen finns redan här, muggen och mössan.

Men jag får låta det ligga tills det skickas tillbaka och beställa om det, betala först 150:- för något jag inte får ut, sen avgiften för produkterna jag faktiskt ska ha.

Det känns surt. Men så är det när man är ivrigt impulsiv och beställer saker för tidigt. Men jag ville verkligen ha den muggen. Nå väl, nu vill jag ha glass… Glass i stora lass. Så för att fresta mig själv ännu mer så avslutar jag med denna bild

6 thoughts on “Om affären låg lite närmare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *