Överlevde staden trots ångest-light

Posted: 1st augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Tog en dusch tidigare och försökte klä upp mig lite inför stadsbesök för att på så vid försöka slippa ångest. Man blir liksom lite gladare när man känner sig fin. Så, in i duschen, på med sminket och kjolen med fin tröja och kavajen. Sen mina älskade klackskor till det.

Tog med mig ångestdämpande, men tog ingen i förebyggande som jag brukar göra om jag känner oron spritta i kroppen. men jag kom in, gick till Ica för att handla lite nödvändigheter som mjölk, chokladpudding, grädde, keso, kaviar och något annat smörgåspålägg. Och toapapper. Sen var det vänta på bussen hem och även den resan gick bra.

Känner mig slut nu, men ändå nöjd att jag klarade mig. Det brukar inte vara några större problem när Jonas är med, men ensam är alltid värre. Så jag är lite nöjd nu. Känslan av att vara fin förstörde dock Dipp då hon hade sönder ytterligare ett par nylonstrumpor… Det är nog något man inte ska ha om man har en hoppig hund… Så jag får skylla mig själv.

Nu ska jag ta en cigarett och sen vispa ihop chokladpudding och grädde som vi ska avnjuta här sen. Tyckte vi var värda något gott. Sen mat, blir nog lax med bulgur och en kallrörd sås. Så, mot köket!!