Peppande ord på väg

POSITIVT11Då jag skrev ner de positiva orden om mig så sa Jonas att jag skulle skriva ut den och sätta upp lite positiva ord i lägenheten. Det hade jag när jag bodde i min lilla etta i Vara, det kunde stå saker som att “du duger som du är” Le mycket”, “jag är bra” och lite sånt..

Men, jag tycker inte att det kanske ser så snyggt ut med lappar lite här och där, så jag vet inte hur man ska kunna lösa det. Men, jag får försöka att varje dag, skriva en positiv sak om mig här i bloggen, något bra jag gjort just den dagen eller liknande.

Även om hela inlägget är depp så Ska jag skriva minst en bra sak, inte varje inlägg men varje dag. Så ni kommer få stå ut med lite..Ego-boost varje dag..

Kommer vara superjobbigt, men jag måste försöka!!

Jag vet inte annars, hur ska jag kunna tro att Jag duger om jag inte börjar mata mig med tanken? Hur är din självkänsla och självförtroende?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *