Peppen som kom

Igår, jag tog mig till gymmet… Gick igenom alla maskiner som jag kommer att använda, kettle bells, hantlar och ett 2 tjocka och tunga rep som man ska “vispa” runt med.

Allt tog tid, nästan 1½ timme så efter genomgången så gick jag hem och tvärdäckade i soffan. Jag tänker idag att jag ska till gymmet i morgon, värma upp med roddmaskinen och sen köra maskiner och hantlar. Jag hade svårt att få till det rätt när jag körde med kettle bells, men övning ger färdighet sägs det.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls…eller jag följde med mamma när hon skulle handla, för hon var hundvakt till Charlie så när mamma sprang i affärer så gick jag ute med hunden.

Han är så fin och underbar.. Han blir överlycklig när han ser mig och rusar fram och pussar sönder mig totalt.. Jag är så sugen på hund själv, men jag vet inte vilken ras som passar mig så jag skulle vilja bli fodervärd så jag vet.. Sen få känna på hur det är att ha hund och vara ensam med den.

Jag har ju bara Dipp att referera till, men då var jag inte ensam. Men ja, jag vet inte hur man går tillväga för att få bli fodervärd. Kontakta uppfödare är väl det rätta..

Nå väl. Nu sa jag lägga mig i soffan och andas lite. Har en allmänt jobbig dag, har varit kämpig hela dagen, funderar på att kontakta personalen och be om behovsmedicin. Jag ska inte ha någon Truxal förrän om 3 timmar och det känns inte kul att tänka så.

Men. På återseende

3 thoughts on “Peppen som kom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *