Plocka frukost på 3 minuter

Äppelpaj till frukost – eller minus smuldeg och vaniljsås. Men så är det, vi har hela gården full av fallfrukt, så Jonas var nere medan jag sminkade mig, det tog honom 3 minuter att komma upp med en halv påse fin frukt. 

Så det blev dagens frukost. Sjukt gott vill jag lova dig!! Så konstaterar, gratis är gott!!  Sen då, jag är fascinerad över en sak.. efter att inte sovit en hel natt på evigheter så slog jag på stort i natt genom att sova 12 timmar. Fatta länge och så skönt.. Vakna pigg och utvilad som omväxling.

Nu är klockan 11:15 och om drygt en timme ska vi åka till svärmor. Har inte varit hos henne på ett tag nu, så det börjar bli dags. Önskar bara vi kunde åka till min mamma också – har inte träffat henne på snart 2 år och det är för länge. Sen vill jag att hon och Jonas ska träffas, de har ju inte gjort det.. Så det vore på tiden, men vi har inte råd att åka dit.

Nu ska jag sätta mig med lite budgetkoll så vi vet hur det kommer se ut, ingen munter läsning men måste kolla ändå. Ska verkligen tänka både en och två gånger innan vi handlar något. Visshetsbeslut ska göras. Det är nödvändigt.  Tråkigt men nödvändigt… Så är det. 

Men nu smiter jag. På återseende 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *