Pojken med guldbyxorna

Dagen har regnat bort men jag har varit på gott humör nästan hela dagen.
Efter att vi ätit middag så mötte jag Jonas och vi åkte direkt till Knalleland då hans byxor hade spruckit på bussen så han blev med byxor, något han verkligen behöver.
Alla hans byxor är trasiga så det var ett nödvändigt köp.

Innan vi åkte kom första känslan av oro men med Jonas så gick det bra, men när han hoppade av bussen så slog det till i huvudet totalt, så jag fick en sobril när jag kom tillbaka till avdelningen.

Men oron släppte tillslut, men nu kryper det igen, så jag ska be min kontaktperson om en pratstund innan hon går hem, om jag hinner.

Annars har jag köpt lila nagellack idag och det var riktigt snyggt, så jag har målat naglarna.
Nu funderar jag på en värmande dusch och sen sängen. Men vi får se.

Eller så ska jag fundera på hur vi ska gå vidare med Dipp, vi hittar ingen lösning på problemet och inser att vi måste ta hjälp av någon professionell. För vi reder inte ut det själva.
Idag sa en granne att hon är rädd för Dipp och det känns inte kul att höra.

Så, något måste göras. Nu löper hon dock och då är hon alltid värre än vanligt, men hon hoppar och skäller mot allt som rör sig och man får ingen kontakt med henne då.
Riktigt jobbigt.

Nej, tacka vet jag Chips, hon är lugn och fin 😉

3 thoughts on “Pojken med guldbyxorna

 1. Ska jag fråga runt bland mina hundbekanta i Borås? Jag känner några duktiga som bor i krokarna. 🙂 I väntan på det kanske ni faktiskt ska införskaffa en munkorg även om hon inte biter, så att grannen känner sig lite tryggare och ni också kanske? Ni kan få en annan ro att träna då. Sen är det ju så att hundar känner av sin ägares stress, och det blir inte bra när varken du eller Jonas mår bra. Ni kanske skulle kunna hitta någon som kan motionera Dipp ordentligt, så att hon får springa av sig ordentligt åtminstone? Sedan kan ni tillgodose en del av hennes behov av mental aktivering med tricksträning/sök/uppletande inomhus, då slipper du gå ut för att träna hela tiden om du inte orkar. All träning måste inte ske utomhus. 🙂 Kram på dig, hoppas du får sova i natt och inte snedtänder på sömnmedicinen igen.

  • Ja,du får gärna höra dig för, men har en kompis som känner en hundpsykolog och hundtränare och vi ska försöka få råd att träffa henne.

   Annars, jag mår mycket bättre, sitter hemma nu och ska vara hemma över dagen 🙂
   Ursäkta mitt enormt korta svar, men mitt tangetbord har fuckat upp sig totalt

 2. Jag kollar läget, det kanske är samma person som rekommenderas till och med. 🙂 Annars kan det ju vara bra att ha folk att välja mellan, alla kanske inte tränar med samma metoder som man själv är bekväm med. Jag är ju själv för mjuka metoder.
  Kram, gott med pizza. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *