Promenad med leriga knän och glad hund

Posted: 1st augusti 2012 by Miss Manic in Dipp

Jag bestämde mig för den timmeslånga skogspromenaden som vi inte gått på väldigt länge. Dipp trodde först vi skulle in i den del av skogen där husse brukar släppa henne, men jag fortsatte åt ett helt annat håll. Men hon fattade ganska fort och blev vild av glädje.

Vi skulle gå över den lilla bäcken och jag var mycket noga med att damen inte skulle dra för jag visste att där var halt. Hon gick jättefint, men den var halare än jag trodde så jag fick blöta och leriga knän. Men det är sånt man får räkna med.

Hela rundan var en ren fröjd och jag gick och pratade med mig själv, alternativt med Dipp och hon var superduktig hela vägen. Det var bara vid ett tillfälle som hon skällde, men hon blev nog skrämd för det blev jag med… En man på en stege som tappade något i backen..

Nu har jag nyss ätit frukost och sitter med en god kopp kaffe. Funderar på att kolla vad som behöver handlas och sen åka till staden. Mjölk är ju klassikern, men vad mer mån tro? Nå väl, bjuder på en bild från dagens runda.

  1. Victoria skriver:

    Hoppas att det gick bra på stan! Starkt av dig att utmana rädslan! =)