razor blades

Posted: 26th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag har varit nära att falla. Måste villigt erkänna det. Ilska, ångest och frustration kokade i min kropp. Jag kämpar verkligen Varje dag. En evig kamp och det är såå jobbigt. Så, snacket om att sluta med Oxascand lever inte längre. Jag klarar inte att släppa tre ångestlindringar samtidigt. Jag vågar inte. Och jag sköter min medicinering, inga intoxer, tar inte många i syfte att få ett rus eller liknande.

Så, jag erkänner mig svag. Jag känner mig svag, så svag. Ångesten bultar vareviga dag och jag måste prata med en läkare om ytterliggare höjning av cymbaltan. Den ska ju vara bra mot ångest, men jag äter fortfarande en relativt låg dos. Tror jag.

Men att gå med denna ångest.Jag klarar inte det i längden och allt för ofta kommer frågan upp “vad lever jag för?” Jag är för feg för att avsluta livet, så det kan ni släppa, men det känns så meningslöst många gånger.. Jag hade en saknad efter psyk härom dagen.. Det låter sjukt, men det är sant.  

Jag sitter nu med tårarna brännande men det kommer inga tårar, som vanligt. Jag vill bara ta min nattmedicin och lägga mig för natten. Men inte riktigt än, jag måste vänta. Vänta lite till så man slipper vakna vid 4 och vara pigg. 

Men, nu ska jag ta en cigarett och prata vidare med Lisa på msn. Jag behöver det just nu. Tack Lisa för ditt stöd just i detta nu

  1. Jenny skriver:

    SKIT I FOLK SOM INTE VET VAD DE PRATAR OM. Medicinerna finns för att de behövs för sådana som du och jag, vad missbrukare gör med dem har fan inget med oss att göra. *arg* Du måste ta de mediciner som fungerar för dig, tar udden av ångesten. Ser de som tycker att du ska sluta med Oxascand rakbladen som ett bättre alternativ, eller är de bara iskalla och tycker att du ska rida ut ångesten? 🙄 Jävla dumheter. Så talar bara folk som inte haft ångest själva. Skit i dem, Maria. Jag får fortfarande dumheter från folk som pratar om “gör ditten och datten så kan du sova”, jag svarar “men jag har för i helvete en diagnostiserad sömnstörning!”. Det är ju fel i hjärnan på mig, på signalsubstanserna. Det kommer jag inte tillrätta med om jag går upp och läser en halvtimme när jag inte kan sova.
    Sktisnack helt enkelt. Mediciner är alla gånger bättre än rakblad eller sån ångest att du inte kan hantera den alls.