Regnet det bara öser ner

Posted: 6th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Ute regnar det, inne är vi trötta och lägenheten är mörk.. Lampor tända är nödvändigt, egentligen, men vi sitter i mörkret. Idag fick jag tummen ur och skurade köksskåpen och nu ska jag ta en powernap.. Sen ska jag ta lådorna och besticklådan.

Nödvändiga saker att göra. Men jag gillar att städa, men nu måste jag lyssna på kroppen mer än innan och nu säger den vila. Jag tog en del sömnmedicin igår så jag är fortfarande trött efter det, När man inte har tagit Theralen på länge så blir man nästan bakis.

Annars klurar jag på min bucket list, men jag vet inte hur mycket jag ska skriva. Tanken var ju 99, men jag vet inte, orkar någon läsa en så lång lista? Hur många saker tycker ni? Jag vill ju ha er delaktiga också.. 

Egentligen var det tänkt att jag skulle åka till stan idag för att hämta mediciner, men jag klarar mig till i morgon, det är bara Zopiklon som är slut, en viktig medicin, men jag får ta de andra sömnmedicinerna istället. Och ta det lugnt i morgon. Men, nu ska jag krypa ner i sängen, måste vila en timme eller så..