Ringa vårdcentralen

Jag har konstigt ont i magen och Jonas pratar om UVI, så jag ska idag försöka dricka massor, eller den mängd man Ska dricka per dag och se om det kan hjälpa. Inte för att jag tror det, men ändå. Annars ringer jag vårdcentralen i morgon.

Det gör inte ont när jag kissar, men jag har så svårt att komma igång och har haft det länge. Det gör nu även ont i ländryggen vilket det kan göra vid njurbäckeninflammation plus att jag en tid nu haft problem med illamående.

Så jag ska försöka dricka mycket så kanske UVI:n kan gå över av sig självt. Vi får se helt enkelt! Men som sagt, jag tror det tar längre tid än ett dygn att bli av med UVI:n genom att dricka mer, så jag får kanske sikta in mig på att ringa på måndag, eller åka in i helgen om läget skulle bli akut, vilket jag inte hoppas!!

Jag är rädd att det ska komma som sist, då kom smärtan på bara några timmar och då fick jag åka in akut, men proverna visade ingenting men jag fick antibiotika ändå. Sen gick det över. 

För flera år sedan fick jag UVI för minsta lilla så jag gjorde inget annat än knaprade penicillin, men nu har jag varit besvärsfri från urinvägarna sen 2010

Men, vi får se hur det hela utvecklar sig! Jag ska ta en kanna med vatten och ställa in i kylen, sen dricka ur den för att hålla koll på hur mycket jag dricker och sen skriva ner det. Jag dricker normalt max 5 dl på en hel dag, plus en massa kaffe som är vätskedrivande så att jag har problem är kanske inte så konstigt.

Där är det bra att jag bor med en sjuksköterska, jag har alltid ett proffs att fråga om råd. Men, nu ska jag fixa vatten. Fylla på en flaska att ha vid datorn också så kan jag inte ens skylla på ren lathet att jag inte orkar hämta vatten.

Men, ha en toppendag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *