Rubrik saknas

Ja, jag ringde ju till fogden och efteråt så frågade Håkan något, minns inte vad, så dagen efter ringde jag för att ställa den frågan, men de hade redan gått igenom mitt och fattat beslutet att jag har för låg inkomst, så de drar inget från mig än.

Sen, psyk i Södertälje har äntligen fått remissen, men innan jag fick veta det så ringde jag psyk i Gnesta och när jag förklarade allt om hur jag mår och hur psyk har fungerat så sa hon att de skulle ta upp mig på ronden på måndag morgon, sen ska jag få träffa någon där i väntan på att jag ska komma till Södertälje.

Sen har jag träffat kyrkoherden här i församlingen, hon är även utbildad psykoterapeut så hon förstod allt jag sa om diagnoser och sånt. Så om det dröjer innan jag får träffa någon i Gnesta så bokar hon och jag in en ny tid helt enkelt.

Nu. 16:05 och jag har rätt nyligen kommit hem, så nu tänkte jag fixa lite kaffe och försöka varva ner.. (med koffein i kroppen…?? )Nå väl. Måste leta upp Poppi också för jag råkade köpa Dreamies till Pepsi och Paddan och ju också fått, så nu måste jag hitta Poppi så även hon kan få.

Jag vill inte ha för detta är den gula påsen och jag har redan smakat den.. Det krispiga var inte dumt.. Men nu, kaffe!

2 thoughts on “Rubrik saknas

  1. Skönt att de inte kommer dra något. Det gör dom inte för mig heller 🙂
    Dreamis är populära här hemma också, speciellt den gula påsen med ostsmak 🙂

    • Jag själv har smakat den gula och blå påsen och även jag föredrar den gula.. Man måste ju veta vad man ger till djuren 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *