Så har sömnen kommit

Igår, jag somnade runt 22:30 tror jag, vaknade vid 7 och gick upp för att fixa kaffe och i väntan på att det skulle bli klart så gick jag och la mig hos pälsbollar och make, somnade om och vaknade vid 10!!

Så skönt att få sova, det var liksom inte igår om man säger så. Men nu känner jag mig okej. Var ute med Dipp i skogen för ett tag sedan, så hon lekte loss med sin pinne och när jag väl fick henne att gå vidare så dök det upp en katt.

Dipp fick fnatt och jag höll på att halka för det är riktigt blött ute och då ha en hund som drar när man står på blöta löv.. Ja, ni förstår…

Men sen utöver allt det så håller jag fortfarande på att tvätta – har mycket att ta igen, plus att vi har en ny pälsboll som vill markera revir, så det är ju inte direkt mindre tvätt om man säger så, men hon är underbar ändå. Men, nu har jag inte tid att sitta här, ska vika tvätt…

Vet inte, har ju designat om bloggen, ser det okej ut eller vad anser ni? Vill även att ni ska vara nöjda, så kom gärna med förslag. Headerbilden tog jag i en skog i Småland, men bakgrunden? Ser det okej ut?

Sen denna…

1782053_743275365747568_9097988448052552563_n

 

9 thoughts on “Så har sömnen kommit

    • Riktigt skönt vill jag lova – hoppas denna natt blir lika bra för i morgon ska vi upp rätt tidigt, så jag håller tummarna!!
      Kul att höra att designen blev bra, man vill ju inte vara nöjd med den enbart för sig själv, vill ju även ha nöjda läsare 🙂

  1. Sidan har blivit jättefin tycker jag! Headern är helt underbar precis som resten av bakgrundsbilden. Sista bilden om hjälp från SD är helt fantastiskt bra :D.

  2. Sv: Vet inte riktigt hur de fungerar. Har ätit dem i över ett halvår nu och ligger rätt i koncentration men det svänger likförbannat ändå. Både upp och ned. Men oftast ska de ju vara riktigt effektiva. Fördelen med dem är väl att jag inte har några direkta biverkningar – skakiga händer till och från bara.

    • Okej, då får jag hoppas att de hjälper mig också, detta att ständigt vara nere börjar göra mig så frustrerad, trött och ledsen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *