Så mycket “måsten”, så lite ork och lust

Jag har ingen lust. Jag måste till apoteket och hämta ut mediciner, men jag o-r-k-a-r inte!! Jag är ingen ungdom längre, var uppe till 3 och vaknade kl 8 och är nu helt slut. Så, efter detta blogginlägg blir det nog sängen en liten stund till. Sen försöka pallra mig ner till källaren med saker, sortera kläder som ska skänkas till hemlösa inför vintern, duscha, åka till apoteket, in på ica och sen hem igen.

Redan där känner jag att min kropp skriker nej, nej, nej. Men, lika bra att göra det när man ändå är ledig. Är dock ledig tills på måndag då det är introgruppen och sen Michael. Det jobbiga blir att introt slutar kl 11 och jag ska vara hos Michael kl 15 och det känns inte som någon idé att åka hem emellan.

Så vad jag gör där har jag ingen aning om. Kanske åker hem till Jonas mamma och hjälper henne med lite städ och sånt. Finns alltid något hon kan behöva hjälp med.. Om inte annat så kan damen få lite fikasällskap. 

Hur som, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en cigarett och sen bära ner datorbordet till källaren. That´s it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *