Så snart det går

images

Under en vecka så ska jag kickstarta med modifast (tur de är goda) och sen blir det mer frukt, mer lchf / gi-kost som gäller. Jag har idag ett bmi på 30.0 och det är inte okej någonstans. Och nej mamma, det beror inte bara på kraftig benstomme.

Jag behöver verkligen gå ner i vikt! Var inne på Emmaus innan och testade ett par byxor med 24″ i midjan, men jag fick inte ens upp dom över låren. Sånt är så hopplöst.

Jag funderar på att ta en före- och efterbild med samma kläder, så man ser resultat. Jag mår verkligen skit när jag ser hur jag ser ut.. Mitt stora problem är ju att jag vill se resultat igår. Inte om en vecka, utan igår – annars ger jag upp.

Sen är jag lat också. – hej ADD! Men, jag måste, måste bättra mig!!Nå väl, klockan är 21:48 och jag ska strax lägga mig. I morgon är det söndag vilket betyder kyrka. Men det är ju även Jonas födelsedag, så jag kanske stannar hemma istället!

Vi ska ju till Ica maxi och handla lite mat så vi klarar oss till sopporna kommer. Sen kör jag stenhårt. Men nu, mot sängen!

2 thoughts on “Så snart det går

  1. Jag har också funderat på sånt där, nån sorts quick and easyfix, men jag måste ju tänka på epilepsin, för att inte tala om hur ruskigt dåligt jag skulle må när medsen börjar svaja i nivåerna. Hoppas det går bra, jag vet hur det är, men glöm inte bort att vi inte blir bättre ju mindre vi blir, det är nån mysko grej som “marknaden” lurat i oss. Vi duger som vi är (försöker plantera den tanken hos mig själv, numer uppe på 27,4 i BMI o fortsatt klättrande uppåt, tack psykofarmakan 🙁 )
    Ta hand om er!

    • Du har rätt, vi blir inte bättre men jag tänker mycket på hälsoriskerna och det faktum att jag inte trivs som jag ser ut nu plus att inga kläder sitter bra. Jag vill komma ner till ett bmi på 25 till att börja med, men det är ju inte säkert att jag mår bättre psykiskt, men fysiskt blir det bättre!
      Men det är ett j-a skit att man går upp så mycket av medicinerna 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *