Seg dag

Posted: 28th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Tisdag. Vaknade 8:45 med dundrande huvudvärk. Somnade om vid 11 och sov en timme eller så. Skulle behöva till stans apotek, men jag är så opepp och hoppas att det lilla lokala apoteket har vad jag behöver. Sen ska jag till macken och hämta mitt paket. Men lusten att lämna lägenheten ligger på noll just nu, men Dipp talar om att hon är sugen på en promenad.

Ska försöka få orken att vika tvätt också, fylla på i garderoberna och stryka lite. Det är sånt som kan vara avkopplande och skönt när det är gjort. Jag skulle vilja ha mer hängmöjligheter för jag vill kunna hänga så mycket kläder som möjligt.. Det känns lyxigare så. Men vi har inte tillräckligt med galgar eller plats. Jag har en liten garderob där jag kan hänga, men måste köpa galgar.

Sen vill jag ha en bra skolösning. Vi har ganska mycket skor men inte tillräckligt med plats. jag kan tänka mig att utrymmena är bra om man är ensam, men nu när vi är två så blir det ont om plats.. Men… annars älskar jag lägenheten. Jag kände mig som hemma nästan direkt, nu känns det som jag alltid bott här.. Det känns trivsamt!

Men, nu måste jag ut med Dipp. operation stirr pågår 😉