Seg stek

Det är måndag, men det känns som söndag. Jag är seg till max, har sovit lite men vad hjälpte det? Har länge tänkt ta en dusch men kommer liksom inte in. Lyssnar på Tom Petty och han kanske kan ge mig ork.. Man ska inte underskatta musik.

Idag har vi verkligen inget planerat och det är tur det, men vi höll igång hela dagen igår med städ och tvätt så vi kan gott ta det lugnt, kanske en film i soffan och liter med kaffe. Men man vet aldrig, idag kanske blir dagen då vi drar med vår packning för att tälta. Man ska aldrig säga aldrig.. 

Men nu ska jag lägga mig på golvet och sträcka ut ryggen, sen ta en dusch. Skulle vilja ha fotbojor i taket så jag kan sträcka ut benen för det känns som de krupit upp 5 cm under natten, nästan så det nu krampar av det. Mycket obehaglig känsla.

Sen, jag saknar Yamas, så vi får hoppas att vi har råd att åka dit framöver. (ja mamma, jag saknar dig med). Han är ju lite av min livräddare från förr. Nu tillhör han mamma och jag vet att han har det bra där, men han kommer alltid vara min goseplutt.

2 thoughts on “Seg stek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *