Shopping och second hand

Var hos Michael tidigare och för en gångs skull kändes det Bra när jag gick därifrån och vi hade en tid inbokad om 2 veckor, men vi slängde in en tid till redan om en vecka. Vi pratade om det jag skrev om i det låsta inlägget. Sorry för er som inte vet men jag kan inte skriva öppet då jag vet att folk läser som egentligen inte har med mitt privatliv att göra….

Sen mötte jag Jonas och vi köpte ny hållare till duschdraperiet så vi skyddar tvättmaskinen när vi duschar. Sen gick vi in på Myrorna och jag hittade 2 böcker; Blodsband av Denise Mina & Fem personer du möter i himlen av Mitch Albom. Sen införskaffades Äntligen elementet till lilla, mysiga sovrummet.

Väl hemma gick Jonas ut med Dipp och jag röjde upp i kök och plockade undan rent allmänt och sen tände jag ljus och rökelse. Nu sitter vi och dricker kaffe tillsammans med Elvis. Kvällen känns mysig, jag trivs och mår gott. Mår lite illa dock, men annars mår jag prima.

2 thoughts on “Shopping och second hand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *