Skogen där kaffet växer

Åter igen har vi funnit en oas i vår lilla skog. Vi bestämde oss för ett litet berg som vi skulle gå till, men väl där så ville vi ha ett litet äventyr och styra stegen på okänd mark.

Vi hittade sen en sten som såg ut som perfekt att sitta på så vi satte oss, hällde upp kaffet i muggar och såg en vit prick som kom och hälsade på lite när hon ville. Vi satt där och bara pratade och hade det bra.

Vi pratade om våra tältplaner som vi har, fast då ska vi tälta vid sjön där grillplats finns och Dipp kan då bada i rent vatten. Sen kanske Jonas tältar någon natt ensam och jag stannar hemma med djuren.

Vi har pratat om mitt veckoschema som jag fick av Michael och vi ska försöka få en struktur så vi båda kan följa den till viss del, jag ska dock skriva in promenader som jag ska ta ensam för att typ rensa hjärnan. Det blev mycket Vi ser jag nu men så blir det väl när man gör saker tillsammans. Men nu bjuder jag på lite bilder från idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *