Skogen med pannlampor som enda ljus

Vi skulle passat på att gå ut i skogen när solen fortfarande sken, men det blev en 2 timmar lång kvällstur med reflexjacka och pannlampa som enda ljuskälla. Jag gav mig dessutom ut längre ut för att leta efter Dipps reflex som hon tappade när hon rusade iväg. Jag som är mörkrädd!! Men jag gjorde det.

I skogen satt vi och pratade en massa, lekte med Dipp, tränade sök i mörkret och hon hittade de små godisbitarna på nolltid!! Helt suveränt… Nu är vi hemma igen, jag ska snart hoppa in i duschen och försöka göra kväll tidigt så jag inte missar ångestskolan igen. 

Innan vi gick ut så kom ångesten ifatt mig, men den försvann efter ett tag. Just nu känner jag bara av lite ångest men jag hoppas den ger sig snart.. Lite trött på det, men mycket av min GAD har blivit lindrigare och det är jag tacksam för. Jag tror att cymbaltan gjort mycket skillnad för efter att jag höjde dosen av den så har det blivit bättre.

Cymbalta och Lyrica är grejen. Annars… jag ska upp 6:30 i morgon för att åka med 7:20 bussen till stan och när jag är klar så är Jonas där så vi ska åka till hans mamma i väntan på att han ska på återfallsprevention . Sen åker jag hem och passar på att röja lite i väntan på att vi tillsammans kan bära ner de tunga sakerna till förrådet.

Så, det var väl det… Nu blir det en cigarett innan duschen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *