Skriv om sanningen istället

Mina 2 tidigare inlägg, de var äkta – tro inget annat, det ena om Bror och det andra om er alla som bär mig. Men psyk, de bara sviker. Jag ringde in till akuten igår, fick prata med Eva,.. Hon är bra, riktigt bra.. Men, hon tyckte egentligen att jag skulle åka in eftersom jag mår som jag gör. Sanningen är grym!
Men, jag mår typ inte alls bra, men jag försöker bita ihop. Bara så. Men idag ska jag inte göra något mer, Bror får ta Dipp ikväll. Jag tog henne i morse och på dagen, sen har jag röjt i köket, fixat med tvätten och rensat kattlådan. Måste hålla igång för då når inte demonerna fram på samma sätt.
Monster och demoner. De vill mig illa. På dagarna tvingar de mig att ta medicin och på nätterna ger de mig mardrömmar. Men.. vad fan ska man göra…?? Hur lär man sig att stå ut? Jag gör det inte, jag har spruckit och eländet i mig liksom kokar över.
I natt åkte jag Stockholms tunnelbana fast i Thailand, hur jag än gjorde så hoppade jag ju på fel tåg. De kom efter mig, så fort jag trodde att jag var säker så var de där. Efter mig. Vaknade kallsvettig, gick upp och tog medicin och sen tillbaka till sängen.
Som i ytterligare 1 timme och sen har jag varit i farten. Försökte måla lite mandala så jag får något att koncentrera mig på, tänka på annat men det gick inte. Jag fick bara sån ångest, kunde inte måla för fort för då riskerar jag att måla utanför linjerna och då slänger jag teckningen. Våga vägra sudd!!
Så, jag släppte det, fixade kaffe istället, lindra huvudvärken. Men nu. Trots 2 Temesta i mig så kokar ångesten i mig. Jag orkar inte andas, men nu är det ändå så varmt så det går inte att andas. Sen tänker jag fel, så jävla fel – men 5 andetag klarar jag väl att ta i ett sånt läge? (texten är en länk).
De som skrev ser det som viktig information. Jag ser det som en smart lösning. Fan, för mycket idéer sprudlar och jag tycker att jag borde komma på någon positiv lösning snart… Men, det kommer väl. Men när…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *